Genie - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Genie och få mer information om produkter från Genie.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Genie som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Genie i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Genie eller söka efter handlare som säljer Genie. "

Begagnade liftar från Genie

Genie Industries skapades 1966 i Denver, USA. Genie fokuserar på tillverkning av flera typer av maskiner och plattformar som kan lyfta människor och material.
Genie är idag en del av Terex Corporation.

Genie är en av världens ledande tillverkare av liftar och har återförsäljare över hela världen.

Hur du hittar liftar och kranar från Genie

Använd rutan nedan för att söka efter alla typer av liftar från Genie tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller, allt för att göra det enkelt för dig att hitta exakt det du letar efter.

Bland Genies sortiment finns en mängd olika typer av både liftar. T ex saxliftar, självgående liftar och bomliftar. Genie liftar tillhör kategorin entreprenadmaskiner.
 
Använd Mascus, Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon, för att hitta maskiner som Genie liftar.

Registrera dig och annonsera

Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera. Om inte, skapas ett nytt konto åt dig samtidigt som du placerar en annons.

Köpa begagnade liftar från Genie

Mascus äger inte någon av de liftar som annonseras på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det här gör det enkelt för dig att köpa begagnade liftar från Genie på Mascus.

Det finns gott om nya annonser inom populära kategorier såsom liftar från Genie, som annonseras ut till försäljning på Mascus varje dag. Kom ihåg att besöka Mascus köp- och säljsidor på daglig basis.

Hur du säljer begagnade liftar från Genie

Lägg ut en annons om du vill sälja din begagnade Genie lift. Det är lätt att använda marknadsplatsen Mascus och att placera en annons för att sälja din begagnade lift.

Om du är återförsäljare av liftar

Är du återförsäljare? Om du regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja liftar, vänligen registrera dig som återförsäljare. Återförsäljare får möjlighet att betala för sina annonser via faktura och Mascus kan även skicka ditt företag erbjudanden om våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade liftar från Genie. om du har några frågor.

Hjälp oss att skapa Mascus Brand Encyclopedia

Mascus förbättrar ständigt texterna om olika tillverkare, såsom Genie, med tanken att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden kommer att bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Vi skulle uppskatta om du kunde hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om varumärken såsom Genie och andra tillverkare. Skicka dina texter på engelska till oss på communication@mascus.com.