Ferris - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Ferris och få mer information om produkter från Ferris.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Ferris som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Ferris i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Ferris eller söka efter handlare som säljer Ferris. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Ferris, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Ferris mm, åsikter om popära modeller från Ferris, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Ferris.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Ferris, eller annars har väldigt bra kunskap om Ferris och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Ferris, maila oss på communication@mascus.com