CLAAS - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om CLAAS och få mer information om produkter från CLAAS.
Nedan kan du välja bland populära modeller från CLAAS som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från CLAAS i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från CLAAS eller söka efter handlare som säljer CLAAS. "

Claas begagnade jordbruksmaskiner

Claas är ett av de ledande företagen inom jordbruksmaskiner och framför allt skördetröskor, traktorertraktorer och andra typer av jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor är beläget i tyska Harsewinkel men har en global försäljning med många återförsäljare.

Claas sortiment består av bland annat olika produktions- och industriprodukter, fälthackor, traktorer och rundbalsmaskiner samt grönytemaskiner.

Sedan år 1913 då August Claas grundade företaget i Clarholz, Tyskland har utvecklingen tagit stora kliv framåt. Skördetröskornas dåvarande utseende och kapacitet på 1930-talet har sedan länge förändrats och utvecklats till dagens moderna maskiner. Den första skördetröskan kom 1936.

Claas har en nära relation till sina kunder. Genom sitt breda sortiment och sina återförsäljare med mera finns Claas representerade i många länder i Europa, USA och Asien.

På Mascus kan du exempelvis hitta din nästa begagnade traktor eller skördemaskiner från Claas.

Sälja Claas jordbruksmaskiner

När du ska sälja dina begagnade Claas jordbruksmaskiner är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Claas jordbruksmaskiner. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa Claas jordbruksmaskiner

Det är enkelt att köpa en begagnad jordbruksmaskin från Claas på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.