Caterpillar - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Caterpillar och få mer information om produkter från Caterpillar.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Caterpillar som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Caterpillar i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Caterpillar eller söka efter handlare som säljer Caterpillar. "

Caterpillar begagnade maskiner och fordon

Caterpillar har sedan starten för mer än 80 år sedan vuxit till att bli världens största tillverkare av entreprenadmaskiner inom bland annat bygg- och gruvutrustning. Caterpillar har också produktion av skogsmaskiner och maskiner för materialhantering.

Över hela världen finns ett stort nätverk av återförsäljare av Caterpillar som bidrar till det goda ryktet och bredare spridning. Caterpillar stödjer sina kunder på plats och ser till att deras behov tillgodoses. Varumärket Cat användes första gången 1949 men registrerades först 1952. Det representerar branschledande produkter och tjänster.

Förutom tillverkning av bygg- och gruvutrustning, tillverkar Caterpillar även diesel- och naturgasmotorer samt industriella gasturbiner. Alla produkter är av hög kvalitet vilket bidrar till att Caterpillar är ledande inom bygget av världens infrastruktur. Genom att hela tiden hålla koll på marknaden kan de utveckla produkterna och använda en flexibel tillverkning.

Exempel på maskiner från Caterpillar är grävmaskiner, bandlastare, frontlastare, hjullastare, dumpers och grävlastare.

Leta bland ett stort antal fordon från Caterpillar. Genom Mascus sökformulär kan du finna begagnade grävmaskiner och andra typer av entreprenadmaskiner.

Sälja Caterpillar begagnade maskiner och fordon

När du ska sälja dina begagnade maskiner fråm Caterpillar är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja dina maskiner. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du kan då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .

Köpa Caterpillar begagnade maskiner och fordon

Det är enkelt att köpa en begagnad maskin från Caterpillar på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.