Case IH - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Case IH och få mer information om produkter från Case IH.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Case IH som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Case IH i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Case IH eller söka efter handlare som säljer Case IH. "

Case IH begagnade lantbruksmaskiner

Case IH har sitt huvudkontor för Europa i St Valentin i Österrike. Där produceras också ett flertal av Case IHs traktormodeller. Undantag är Magnum och Steiger/QuadTrack som tillverkas i USA.

Det är ett varumärke med anor så långt tillbaka som 1842, då Jerome Increase Case startade företaget.

Case IH är ett företag som står för tradition och är ett av de största företagen inom lantbruksutrustning. Case IH har som uppgift a tt hjälpa jordbruksproducenter att bli framgångsrika. Alla delar av en jordb ruksmaskin från Case IH har hög standard.

Antalet återför säljare av Case IH-maskiner är flera tusen i hela världen, men trots det stora antalet är det inget problem för ”Max Service” att hela tiden finnas tillgängliga med rätt resurser. Dygnet runt, sju dagar i veckan finns ex perter tillgängliga vid behov, men även för akut bärgningshjälp.

På Mascus kan du köpa din nästa lantbruksmaskin. Här finns beg agnade maskiner som skördetröskor och traktorer från Case IH.

Köpa Case IH lantbruksmaskiner

Det är enkelt att köpa en begagnade lantbruksmaskin från Case IH på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen.

Sälja Case IH lantbruksmaskiner

När du ska sälja dina begagnade Case IH lantbruksmaskiner är det enkelt att sätta in en annons. Du kan betala dina annonser med kreditkort. Som handlare eller återförsäljare hos Mascus, kan du snabbt sälja Case IH lantbruksmaskiner. Att registrera sig är enkelt. Inom 24 timmar får du en bekräftelse av din registrering och du ka n då börja annonsera dina maskiner till försäljning. .