CASE - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om CASE och få mer information om produkter från CASE.
Nedan kan du välja bland populära modeller från CASE som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från CASE i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från CASE eller söka efter handlare som säljer CASE. "

Case begagnade bandgrävare, hjullastare och hjulgrävare

 Case maskiner har jobbat på byggplatser världen över i mer än 150 år. Genom förvärv och uppfinningar har Case blivit världsledande på byggmarknader runtom världen.

Case tillverkar tunga entreprenadmaskiner, som exempelvis bandgrävare, hjullastare och hjulgrävare. Case har en produktlinje med mer än 90 modeller i 15 olika produktfamiljer.

Hur du hittar bandgrävare från Case

I rutan nedan visas alla typer av bandgrävare och hjullastare från Case tillgängliga på Mascus. De är indelade i olika kategorier och modeller som gör det enkelt för dig att hitta exakt den bandgrävare du letar efter.

Case tillhör CNH-gruppen som är den ledande globala tillverkaren av maskiner inom lantbruk och entreprenad. De har mer än 11 600 återförsäljare i 170 länder. Case är det företag inom CNH-gruppen som står för utveckling och tillverkning av entreprenadmaskiner.

Mascus är Europas största online-marknad för tunga maskiner och transportfordon. Det är lätt att hitta maskiner som Case hjullastare, hjullastare och hjulgrävare till salu.

Registrera dig och annonsera på Mascus

Ett nytt konto skapas åt dig samtidigt som du placerar en annons för första gången om du aldrig tidigare har använt Mascus för att sälja begagnade maskiner. Om du redan är registrerad på Mascus, vänligen logga in för att annonsera.

Om du vill köpa begagnade bandgrävare från Case

Mascus äger inte någon av de bandgrävare som annonseras ut till försäljning på marknadsplatsen. För säljarens kontaktinformation, se varje annons och kontakta säljaren direkt på egen hand. Det är lätt att köpa begagnad bandgrävare från Case på Mascus.

Besök Mascus köp- och säljsidor på daglig basis. Varje dag läggs nya annonser med maskiner från Case ut till försäljning inom populära kategorier såsom bandgrävare, hjullastare och hjulgrävare.

Sälja begagnade hjullastare från Case

Det är lätt att placera en annons och sälja din begagnade hjullastare på Mascus. Sätt in en annons inom en viss kategori om du vill sälja din begagnade hjullastare på Mascus.

Att bli återförsäljare

Registrera dig som återförsäljare om du är återförsäljare av maskiner och regelbundet kommer att använda Mascus för att köpa och sälja bandgrävare. Som återförsäljare får du möjlighet att betala för dina annonser via faktura, och Mascus kan också skicka ditt företag erbjudanden med våra andra tjänster tillgängliga för återförsäljare.

Använd Mascus Locator för att söka efter återförsäljare som säljer nya och begagnade bandgrävare från Case. om du har några frågor.

Skapa Mascus Brand Encyclopedia tillsammans med oss

Mascus förbättrar för närvarande texterna om olika tillverkare med syftet att Mascus Brand Encyclopedia i framtiden ska bli en encyklopedi för tunga maskiner och transportfordon. Om du kan hjälpa oss att tillhandahålla högkvalitativ information om till exempel Case och andra tillverkare, skicka då dina texter på engelska till communication@mascus.com