Brendon - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Brendon och få mer information om produkter från Brendon.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Brendon som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Brendon i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Brendon eller söka efter handlare som säljer Brendon. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Brendon, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Brendon mm, åsikter om popära modeller från Brendon, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Brendon.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Brendon, eller annars har väldigt bra kunskap om Brendon och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Brendon, maila oss på communication@mascus.com