Amazone - Begagnade maskiner och fordon

"En av de stora tjänsterna på Mascus är Mascus Brand info pages. Här kan du snabbt och enkelt få reda på det du vill veta om Amazone och få mer information om produkter från Amazone.
Nedan kan du välja bland populära modeller från Amazone som annonseras just nu på Mascus, och kontakta säljaren direkt.
Du kan se maskiner och fordon från Amazone i ditt land eller klicka för att se objekt från alla Mascusländer. Du kan också titta på de allra senaste annonserna för utrustning från Amazone eller söka efter handlare som säljer Amazone. "
I framtiden kommer du att under märkessidan på Mascus även att hitta kort information om Amazone, dvs. företagets historia, användbara länkar till manualer från Amazone mm, åsikter om popära modeller från Amazone, användares tips, intressant extrautrustning, lista över handlare av begagnade maskiner från Amazone.
För närvarande arbetar vi med att ta fram denna information. Om Du är intresserad av, handlar med eller är anställd hos Amazone, eller annars har väldigt bra kunskap om Amazone och vill hjälpa oss att skapa en användbar informationssida för Amazone, maila oss på communication@mascus.com