Annonser: 267

Begagnade lastbilar med fast flak - Auktion

Nedan visas auktioner för begagnade flakbilar. Du kan sortera dem efter utropspris, märke, modell etc. Klicka på en annons för att hitta mer uppgifter om flabilsauktionen. Du hittar auktioner på flakbilar av många olika varumärken. Exempelvis Scania, Volvo, Man, Mercedes-benz och Iveco. Varje varumärke har dessutom auktioner på många olika modeller av flakbilar som Volvo FH16, Volvo FM380, Scania 82, Mercedes-benz Atego, Man 12.192 och Iveco Eurocargo.

Mascus auktioner av flakbilar sträcker sig också över hela världen. Många finns i Sverige och Norden, men det finns auktioner av flakbilar i hela Europa, Nordamerika och övriga världen. Använd filtrerings och sökmöjligheterna för att leda fram en auktion av just din nya flakbil! Du kan också använda vår auktionskalender för att se vilka auktioner som slutar i närtid.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Auktion flakbilar

Vill du köpa en flakbil via auktion? Hos Mascus har vi ett stort utbud av olika typer av flakbilar till försäljning via auktion. Vi har ett brett utbud av flakbilar av olika modeller och varumärken till salu via auktion. Fordonen säljs både lokalt, nationellt och internationellt, både fysiska på plats auktioner som auktioner på nätet.

Hur kan du bjuda på en flakbil via auktion?

Använd vår sökfunktion för att hitta en flakbil. När du har hittat den flakbil som du är intresserad av klickar du på knappen ”Ge bud” och följer instruktionerna. Varje annons har information om när auktionen tar slut och eventuellt aktuellt bud. Det går utmärkt att kontakta säljaren via kontaktformulär eller via telefon för att ställa frågor. Du kan hitta auktioner via vår Auktionskalender och se vilka auktioner som avslutas i närtid.

Hur kan du auktionera ut flakbilar?

Du som har en flakbil som du vill auktionera ut, kan lägga in en annons på Mascus.se. Du börja med att kontakta oss på Mascus så hjälper vi dig att komma igång. Vi sätter upp ditt konto och sedan kan du lägga upp dina egna auktioner för flakbilar.

Om Mascus auktioner av flakbilar

Mascus erbjuder en samlad marknadsplats som gör det enklare för kunder att hitta maskiner och fordon att köpa, sälja, hyra. Du kan köpa och sälja flakbilar via vår köp och sälj del eller via våra auktioner. Som kund ska man kunna hitta objekt som passar ens behov. På Mascus auktioner hottar du flakbilar från hela världen.

Mascus auktioner finns tillgängligt för alla våra 6 kategorier. De vanligaste förekommande fordonen som är till salu via auktion av lastbilar är:

 • Flakbilar
 • Tippbilar
 • Kranbilar
 • Kylbilar
 • Frysbilar
 • Lastbilar för biltransport
 • Cementbilar
 • Flisbilar
 • Chassier
 • Krokbilar
 • Tankbilar

  Kom ihåg att Mascus.se är bara en mellanhand mellan den som lagt ut en flakbil som auktion och dig som vi bjuda, och äger inte de annonserade objekten.