Annonser: 477

Begagnade bandgrävare - Auktion

Nedan visas auktioner för begagnade bandgrävare. Du kan sortera dem efter utropspris, märke, modell etc. Klicka på en annons för att hitta mer uppgifter om auktionen.

Mascus har auktioner för bandgrävare från hela världen. Bland annat från Sverige, Norge, Usa, Storbritanien, Nederländerna och Canada. Du kommer säkert hitta en auktion på just en sådan bandgrävare du letar efter. Det finna auktioner med bandgrävare från tillverkare som Caterpillar, Hitachi, Komatsu, John Deere och Volvo. Tittar vi på specifika modeller finns det auktioner på Caterpillar 320, Caterpillar 336, Hitachi ZX135, Hitachi ZX130, Volvo EC140 och Volvo EC210. Det finns också auktioner på bandgrävare i olika storlekar.

Läs mer Stäng
annonser/sida

Auktion / auktioner bandgrävare

Vill du köpa en bandgrävare via auktion? Hos Mascus har vi ett stort utbud av olika typer av bandgrävare till försäljning via auktion. Vi har ett brett utbud av bandgrävare av olika modeller och varumärken till salu via auktion. Fordonen säljs både lokalt, nationellt och internationellt, både fysiska på plats auktioner som auktioner på nätet.

Vi garanterar att du kommer hitta en auktion för en bandgrävare med hög kvalitet och med lång livslängd. Här hittar du alla stora varumärken för bandgrävare och andra begagnade entreprenadmaskiner. Volvo, Caterpillar och Hitatchi är bara några av de varumärken vi har på våra bandgrävare i en auktion världen över.

Hur kan du bjuda på en bandgrävare via auktion?

Använd vår sökfunktion för att hitta en bandgrävare. När du har hittat den bandgrävare som du är intresserad av klickar du på knappen ”Ge bud” och följer instruktionerna. Varje annons har information om när auktionen tar slut och eventuellt aktuellt bud. Det går utmärkt att kontakta säljaren via kontaktformulär eller via telefon för att ställa frågor. Du kan hitta auktioner via vår Auktionskalender och se vilka auktioner som avslutas i närtid.

Hur kan du auktionera ut bandgrävare?

Du som har en bandgrävare som du vill auktionera ut, kan lägga in en annons på Mascus.se. Du börja med att kontakta oss på Mascus så hjälper vi dig att komma igång. Vi sätter upp ditt konto och sedan kan du lägga upp dina egna auktioner för bandgrävare.

Om Mascus auktioner av bandgrävare

Mascus erbjuder en samlad marknadsplats som gör det enklare för kunder att hitta maskiner och fordon att köpa, sälja, hyra. Du kan köpa och sälja bandgrävare via vår köp och sälj del eller via våra auktioner. Som kund ska man kunna hitta objekt som passar ens behov. På Mascus auktioner hottar du bandgrävare från hela världen. Mascus auktioner finns tillgängligt för alla våra 6 kategorier. De vanligaste förekommande fordonen som är till salu via auktion av entreprenadmaskiner är:

  • grävmaskiner
  • liftar
  • hjullastare
  • lastare

    Kom ihåg att Mascus.se är bara en mellanhand mellan den som lagt ut en bandgrävare som auktion och dig som vi bjuda, och äger inte de annonserade objekten.