2008-06-05

Mascus plattform finns nu på 25 språk

mascus.bg

Mascus, den elektroniska handelsplatsen för begagnade tunga maskiner och fordon i Europa, utökar med Bulgariska som språk på sin plattform
London, Storbritannien, 20 maj 2008

Mascus, tillgängligt på mer än ett Europeiskt språk

Mascus, den första riktiga Paneuropeiska elektroniska handelsplatsen för begagnad byggnadsutrustning, transportfordon , traktorer, skördetröskor, gaffeltruckar, skogs och anläggningsmaskiner utökar med ytterligare ett östeuropeiskt språk till sin plattform. Från och med mitten av maj, 2008 så finns Mascus tjänster på det bulgariska språket, vilket är det 25:e språket som sidan finns tillgänglig på.

Attgöra Mascus tjänster tillgängliga på Bulgariska var ett viktigt steg för oss för att hjälpa Bulgariska konstruktion, transport, logistik och skogsföretag samt jordbrukare att handla med varandra. Efter en viss tid började antalet Bulgariska köpare, som besökte Mascus öka. Att erbjuda våra tjänster på handlarnas modersmål har alltid varit en prioritet för oss ”, säger Mascus VD Fredrik Larsson.

Utvecklar den inre marknaden för begagnade maskiner i Bulgarien

Sedan Bulgarien i januari, förra året, gick med i EU så har landet utvecklats snabbt. Nu har alla Bulgariska handlare av begagnade transportfordon och maskiner en bättre möjlighet att handla mellan varandra och med andra handlare i hela Europa. ”Mascus är förmodligen den första onlinemarknadsplatsen i landet som erbjuder multilokala tjänster och tillfällen samtidigt för att sälja begagnade maskiner i en av dessa sex kategorier; transport, konstruktion, jordbruk, materialhantering, anläggningsmaskiner och skogsbruk. När återsäljare i Bulgarien fortsätter handla med begagnade maskiner så erbjuder Mascus möjligheter att placera dem på Bulgariens lokala sida www.mascus.bg och deras maskiner kommer att vara synliga i hela Europa på 24 andra språk.” säger Tomasz Odrobinski, ansvarig för Internationalisering på Mascus. ”Detta är också ett utmärkt tillfälle för Västeuropeiska exportörer. Från och med nu, kommer Bulgariska handlare lätt kunna söka i annonser på begagnade lastbilar, traktorer, skördetröskor, grävlastare, gaffeltruckar, skogs eller anläggningsmaskiner från hela Europa på sitt modersmål.” fortsätter han.

Ännu fler språk och ytterligare förbättringar

Att utöka med det Bulgariska språket är bara ännu en förbättring enligt Mascus strategi att leverera multilokala tjänster till köpare och säljare över hela Europa. På senare tid har Mascus implementerat ett nytt moderationssystem för att minska risken att placera annonser och användare får råd om hur man säkert använder marknadsplatsen. Dessutom har nya kategorier lagts till i alla sektorer för att tillfredställa alla handlares behov. ”Inom den närmaste framtiden kommer även fler språk och innovationer att implementeras, när vi konstant utökar och befäster vår position som den första riktiga Paneuropeiska marknadsplatsen för begagnad utrustning och transportfordon med en multilokal närvaro.” lägger Tomasz Odrobinski till.

Kontakt:

Rickard Petersson, +46 (0)70 660 2780, Fredrik Larsson, VD, +46 (70) 305 1140,
Tomasz Odrobinski , Marknadsförings / Internationalisations ansvarig, + 358 40 750 4922,

Mascus – Är en elektronisk marknadsplats för begagnat maskineri, gaffeltruckar, skogs, jordbruks, anläggningsmaskiner och lastbilar. Mascus gör handel med begagnat maskineri och fordon snabbare och mer effektivt genom att samla all information om tillgång och efterfrågan på ett ställe. Alla handlare, producenter och slutanvändare är välkomna att sätta ut sina begagnade maskiner och fordon till salu via marknadsplatsen.


För Redaktören:

Pressmaterial och bilder:
www.mascus.se/press

2008-06-05

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2004