2007-12-21

Mascus nya hemsida är nu på plats

Sammanfattning:
London den 27 nov 2007- Mascus har lanserat samt uppdaterat sin online plattform. Syftet är att tillgodose de krav och förväntningar både handlare samt annonsörer har på en markandsplats av begagnade maskiner och utrustning. Nya och förbättrade funktioner diskuteras även.

Innehåll:
Mascus, den Pan- europeiska internetbaserade marknadsplatsen för begagnade maskiner och transportfordon, startades i oktober 2000 och lanserades i januari 2001. Efter nu, nästan sju års närvaro på marknaden är marknadsplatsen välkänd bland internationella handlare och köpare av begagnade transportfordon, truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, skogs samt grönytemaskiner. För tillfället har Mascus varje månad mer än en kvarts miljon besökare av handlare och köpare.

Ständiga förbättringar
I mitten av december publicerade Mascus en ny version av sin plattform. Den nya hemsidan har designats tillsammans med den senaste teknologin och med de synpunkter och ständig feedback som kommer in från kunder och besökare. Nya funktioner har implementerats för att kunna möta och tillgodose kundernas behov och krav, självklart även för att generera en service av yttersta klass.

Interaktiv framsida
Den innovativa framsidan erbjuder möjligheten att se de senast publicerade objekten under varje kategori på sidan. Det har satts dit en snabbsök funktion, för att kunna öka själva sök takten. Språk samt valutafunktionerna kommer även de att vara lättare att komma åt, detta för att förenkla processen när besökaren bläddrar bland objekt från flertalet olika länder. Därför kommer dessa alltid vara åtkomliga på botten av sidan.

Mer banner möjligheter
För att tillgodose de behov annonsörer ställer, kommer den nya sidan erbjuda större och bättre utrymme för bannerannonsering. Mer utrymme har givits åt toppbanners samt större yta åt den vanliga bannerannonseringen har givits, både på kanten och på botten av sidan.

Nya sök och sorteringsmöjligheter

Sökfunktionen har utökats med extra funktioner, vilket förenklar hela sökprocessen av exempelvis senaste annonser samt annonser med foton. De senaste annonserna har kategoriserats till de 24 timmarnas senaste samt de sju dagarnas senaste annonser. Dessa två alternativ är även highlightade på själva söklistan.

Mascus Magazine annonser
De annonser som handlare valt att annonsera ut i Mascus Magazine garanteras extra visningsutrymme på sidan.

Mer förbättringar
Tillsammans med innovationerna kring den nya plattformen, har Mascus förbättrat systemet kring att sätta ut annonser och bundit samman detta med mer lokala betalningsmöjligheter. De populäraste tjänsterna bland handlare, såsom ad management, utskrift av lagerlistor, export till Excel, E-mail offer tool, kommer precis som i det äldre systemet innehålla språkfunktionen samt valutaomräknare. Funktioner som tillgodoser köparens behov, som transporthjälp, finansiering och efterlysningsfunktionen är nu mer användarvänliga.


Möjlighet till mer tjänster
"Utvecklingen kring den nya teknologin ger oss möjligheten att integrera nya tjänster i framtiden. Detta innebär att Mascus kommer klara av att stå i framkanten och leda utvecklingen som den mest innovativa Pan-Europeiska marknadsplatsen även i framtiden." säger Tomasz Odrobiński - Mascus Marknads och Internationaliseringschef.


Hjälp och feedback
Dina åsikter hjälper oss, så tveka inte att ge oss feedback till vad som är bra respektive dåligt med vår hemsida:
Klicka här

2007-12-21

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2004