2015-03-18

Mascus lanserar sin nya responsiva webbplats

Mascus, världens snabbast växande marknadsplats online för försäljning av transportfordon, byggmaskiner, jordbruksmaskiner, utrustning för materialhantering och skogsmaskiner gör det nu ännu lättare för alla sina användare att använda webbplatsen i och med lanseringen av den nya fullt responsiva versionen av marknadsplatsen.

Med den nya responsiva webbplatsen kan Mascus användare navigera bland annonser på sina datorer, smartphones eller surfplattor utan att behöva byta miljö och gå miste om några av de funktioner som finns på huvudversionen för datorer. Försäljare kan också hantera sitt innehåll direkt från sina mobila enheter. Den nya designen har tagits fram för att göra Mascus åtkomligt oavsett om du sitter vid skrivbordet och använder en vanlig dator eller om du är ute på språng och använder en mobiltelefon eller surfplatta.

”Vi vet att fler och fler användare visar onlineinnehåll via sina mobila enheter och detta är inget undantag när det gäller industrin för tung maskinutrustning.” förklarar Mascus operativa chef Rickard Krøtø. ”Våra användare och kunder befinner sig ofta inte vid sina skrivbord och datorer, utan är alltid anslutna och har sina smartphones eller surfplattor med sig. Den responsiva webbplatsen ger dem möjlighet att gå in på Mascus på vilken typ av mobil enhet som helst utan att gå miste om några av de funktioner som finns på datorversionen. Förutom den förbättrande användarupplevelsen har köpare nu tillgång till Mascus när de är ute på språng och kan kontakta försäljare genom ett tryck med fingret samtidigt som försäljare har chansen att snabbare reagera på efterfrågan och kan hantera sina lager från mobiltelefonen eller surfplattan.” tillägger Mascus marknadschef Gauthier Dominicy.

Användare kan gå in på den fullt responsiva webbplatsen för att bläddra bland annonser som är organiserade i lättnavigerade kategorier. När kunderna klickar på en annons får de se försäljarens produktfoton, produktinformation, priser och platsinformation. Kunderna kan sedan ringa försäljarens nummer direkt från annonsen för att göra sina förfrågningar.

Ett engagemang för kundorienterade förbättringar

Den nya webbplatsen är en del av Mascus kontinuerliga förbättringsplaner för att leverera en bättre upplevelse och en lättanvänd plattform till alla sina användare. ”Den nya responsiva webbplatsen tar Mascus till nästa nivå genom att göra den mer flexibel för alla att använda” förklarar Tim Scholte, Mascus VD. ”Vi är medvetna om vikten av att skapa ett system som är användarvänligt, oavsett från vilken enhet man använder det, och det inkluderar mobiltelefoner och surfplattor. Mobila enheter har redan passerat stationära datorer och laptops när det gäller att surfa på internet, så att ha en webbplats som gör Mascus marknadsplats tillgänglig varifrån som helst, när som helst och från vilken enhet som helst var ett nödvändigt steg för oss. Det stärker även vårt engagemang för kundorienterade förbättringar”, tillägger han.

”De mobila webbplatser som vi har byggt för våra kunder under de senaste 2 åren har visat sig vara framgångsrika, så det vara bara logiskt för oss att tillämpa den här trenden på den offentliga marknadsplatsen. I och med att smartphones, surfplattor och mobila bredbandsanslutningar blir allt vanligare tror vi att den nya responsiva webbplatsen blir extremt populär bland Mascus användare över hela världen och kommer att leverera en bättre upplevelse och en kvalitetstjänst till våra kunder” avslutar Tim Scholte.

Kontakter:
Tim Scholte, VD, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, operativ chef, +46 70 660 2780,

Om Mascus:
Mascus – är en marknadsplats online för jordbruksmaskiner, skogsbruksmaskiner, utrustning för materialhantering grönyteskötsel samt bygg- och transportfordon. Produktutbudet omfattar traktorer, släp, begagnade lastbilar, grävmaskiner, skåpsläp, minigrävmaskiner och schaktningsmaskiner. Mascus gör handeln av begagnade maskiner och utrustning snabbare och effektivare genom att samla information om tillgång och efterfrågan på en plats. Alla försäljare, producenter och slutanvändare är välkomna att erbjuda sina använda maskiner och utrustningar för försäljning via marknadsplatsen.

Anteckningar för utgivare:
Pressmaterial och bilder:

Engelska www.mascus.com/press

2015-03-18

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2008

2007

2006

2004