Mascus Nyhetsbrev Våren 2016Mascus deltog i ett Baumarekord 2016

Mascus var återigen en av utställarna på Bauma mässan i München i samarbete med Ritchie Bros. Världens största mässa av maskiner lockade ett rekordantal besökare, hela 580.000 besökare från 200 länder. Utställare rapporterade också fantastiskt många beställningar under evenemanget.

Mascus Mannen var en stjärna i mässans gränder och gav ut tusentals Mascus solglasögon till besökarna medan Mascusteamet jobbade hårt och träffade kunder och diskuterade framtidsutsikter. Vi ses igen i München 2019!

Se några bilder från BAUMAMobilappen för Volvos begagnade utrustning utvecklad av Mascus får en ny version

En ny version av Volvos app för begagnad utrustning lanserades förra månaden för att inkludera alla EMEA försäljare inom Dealer Locator funktionen . Förbättringar har också gjorts för att göra appen så användarvänlig som möjligt.

Volvos app för begagnad utrustning lanserades i juli 2014 på 25 språk i syfte att ge kunderna omedelbar och enkel tillgång till hela beståndet av Volvos begagnade utrustning i EMEA via sin smartphone eller surfplatta. Den innehåller inte bara information om alla tillgängliga maskiner men även kontaktuppgifter (e-postadress eller telefonnummer) för varje enhet.
Appen kan hittas i App Store och Play Store under "Volvo Construction Equipment".

Ladda ner den nya versionen av appen gratis idag:
Att placera en annons på Mascus är lättare än någonsin!

Nyligen har vi arbetat hårt för att erbjuda dig en grym upplevelse när du placerar dina maskiner på Mascus.
Den förbättrade sidan för att skapa en annons kommer med användbara funktioner såsom autofyllning fält, prisförslag , annonskvalitetsindikator, alternativ för en bättre synlighet av din annons och många andra smarta förbättringar. Dessutom så passar den nya designen alla enheter, så att du kan lika gärna publicera en annons från mobilen eller surfplattan som i en dator. Hur lätt som helst.

Placera din annons och sälj maskinen nu!Kom och besök oss på en kommande mässa nära dig!

UK: Hillhead 2016 - Buxton, Derbyshire
28-30/06/2016
NO: Transport
9-11/06/2016
FR: FOREXPO
15-17/06/2016Registrera dig för att få Mascus nyhetsbrev