Mascus Nyhetsbrev våren 2015Gott Nytt År!

Mascus teamet runt om i världen önskar dig en framgångsrik och välmående Nytt År! Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att växa och har spännande nyheter att dela med dig under 2015, håll ögonen öppna och tack för att du använder Mascus , din online marknadsplats för begagnat.NYTT! Uppdatera en annons och påskynda din försäljning

Vill du öka synligheten för en specifik annons i våra sökresultat och påskynda försäljningen? Mascus har nyligen lanserat nya synlighetsalternativ för dina annonser. Nu kan du marknadsföra mer genom att din annons visas på toppen av listan annonser eller markera den att sticka ut mer och ta dina köparnas uppmärksamhet.
Ta kontakt med din lokala Mascus representant för mer information!Ritchie Bros

Har du begagnade objekt som du vill byta in till kontanter? Eller behöver du utrustning till ett kommande projekt? Ritchie Bros. Auctioneers hjälper hundratusentals personer varje år att köpa och sälja produkter. Grupper av budgivare hos Ritchie Bros. är lika varierande som de objekt som säljs. Välkommen till världens största industriella auktionsförättare! Intresserad? Se en film eller besök Richie Bros. hemsida.TVH

TVH är din allsidiga leverantör av kvalitetsdelar och tillbehör för materialhantering, industriella fordon ochjordbruksutrustning. Med en databas med 21 000 000 Kända referenser och 600.000 delar på lager, är TVH din perfekta one-stop shop. Du får snabbt svar på dina förfrågningar, beställningar eller tekniska frågor från vårt engagerade försäljnings- och tekniska departement. Företaget utvidgar kontinuerligt sortimentet genom att följa nya trender och leta efter nya partnerskap, för att försäkra dig att du kommer att hitta absolut allt du behöver hos TVH.
Titta på vår hemsida eller kolla företagets film.INTERMAT ÄR JUST RUNT HÖRNET!

Med 1 500 utställare från 37 länder, är INTERMAT 2015 utan tvekan den måste-besök händelsen under året för entreprenadbranschen!
Med över 200 000 besökare väntas på 375 000 kvm utställningsyta inklusive en one-of-a-kind demo område på 30 000 kvm, 2015 upplagan lovar att erbjuda en hög nivå av kreativitet och exceptionella händelser för att främja byggbranschen, maskiner och de företag som använder dem. En av de nya funktionerna i 2015 utgåva är World of Concrete Europa (WOC Europe) som samlar hela betongindustrin och dess kompletta utbud av produkter.
Få FRI ENTRÉ för INTERMAT nu med kampanjkoden "PARTMASCUS"Registrera dig för att få Mascus nyhetsbrev