Mascus nyhetsbrev September 2014Över 300,000 annonser online

Mascus har passerat ännu en milstolpe: 300,000 annonser för begagnade maskiner och transportfordon online!. Med över 6,900 annonserande företag från hela världen och mer än 3.2 miljoner besökare per månad, är Mascus en av de viktigaste aktörerna på den webbaserade marknaden för begagnade maskiner och transportfordon, som möjliggör för såväl säljare och yrkeshandlare att nå ut på marknaden. Lägg ut din annons idag och öka chanserna att sälja dina begagnade maskiner.Upptäck alla produkter och tjänster från Mascus!

Utöver det baspaket för registrering Mascus erbjuder, kan våra kunder välja bland en mängd avancerade produkter och tjänster för att öka sina försäljningsmöjligheter. Oavsett om du behöver en webbshop för Facebook, en mobillösning som visar upp ditt utbud för köpare i rörelse, eller olika former av marknadsföring - kan Mascus hjälpa dig. Ta reda på mer om Mascus produkter och tjänster.Hitta det du behöver på Ritchie Bros.

Grävmaskiner, traktorer, lastbilar, hjullastare, lastbilssläp, kranar, schaktmaskiner med mera. Letar du efter entreprenadmaskiner eller lastbilar? Hitta det du behöver på den kommande Ritchie Bros. auktionen. Världens största branschauktionsfirma kommer hålla auktioner i Storbritannien, Nederländerna, Italien, Frankrike, Finland, Tyskland, Spanien med flera. Klicka här för att se auktionsobjekten, auktionsdatum med mera.Större global exponering av ditt varumärke med våra 3.2 miljoner besökare per månad!

Förra månaden hade vi mer än 3.2 miljoner besök globalt, med Europa i spetsen som stod för över 2.7 miljoner av dessa. Nya marknader öppnar sig nu snabbt i Asien; förra månaden välkomnade vi 250,000 besökare från den regionen till vår webbplats. Då över hälften av alla besök till Mascus görs av förstagångskunder är det uppenbart att Mascus är den bästa marknadsplatsen att annonsera din begagnade maskinutrustning genom, oavsett i vilken del av världen du befinner dig.

Om du vill marknadsföra ditt företag utanför ditt hemlands gränser är bannerreklam ett fantastiskt sätt att göra det och generera trafik till er hemsida eller era annonser från utvalda länder. Kontakta din lokala Mascusrepresentant för en offert!BAUMA China 2014

Världens största entreprenadmässa – Bauma – öppnar sina portar i Kina i November. 2012 års Bauma China var ett imponerande evenemang: 2,718 utställare från 38 länder och ca 180,000 besökare från 141 länder. Till 2014 års mässa väntar sig arrangörerna ännu fler utställare och mässbesökare.
Mascus kommer att närvara i en egen monter på Bauma China 2014. Om du också kommer tilI mässan, kom gärna förbi och säg hej!Volvo Construction Equipment släpper sin mobilapp för begagnad utrustning!

Vi kan stolt meddela att Mascus utvecklat Volvo Construction Equipments mobilapp för regionerna Europa, Mellanöstern och Afrika. Nu når du det senaste utbudet av begagnad maskinutrustning från Volvonätverket med dina fingertoppar!
Följ oss på Facebook / sociala medier

Sociala medier är det nya sättet att kommunicera med dina kunder, och på Mascus vill vi gärna få kontakt med så många kunder och yrkeshandlare som möjligt, från hela världen.
Se de senaste uppdateringarna från Mascus.
Följ oss på: Facebook / Twitter / LinkedIn / Google+Registrera dig för att få Mascus nyhetsbrev