Mascus är din marknadsplats för maskiner

Slipp besväret när du letar begagnat

Visst vore det skönt att enkelt kunna få en fullständig lista över begagnad utrustning för entreprenad, lantbruk, materialhantering, skogsbruk, grönyteunderhåll eller transport? Och vad sägs om att kunna få information om handlare och företag som erbjuder tjänster inom den tunga maskin- och fordonsbranschen?

Mascus är bara maskiner – inget krångel

Mascus är en oberoende elektronisk marknadsplats där du hittar 1000-tals begagnade maskiner och transportfordon till salu på din lokala marknad, i Sverige, utanför landsgränserna och över hela världen. Vi specialiserar oss på

Gratis att söka – och på ditt eget språk

Mascus finns här för att underlätta ditt letande, så vi har gjort det gratis att söka på vår marknadsplats för begagnade maskiner. Hitta erbjudanden för alla de stora märkena och modellerna på maskinerna från säljare i hela Europa och världen. Och det bästa av allt är att vi tillhandahåller allt detta på ditt eget språk.


Enkla sök- och jämförelseverktyg

Vi har tagit fram en lättanvänd sökfunktion som låter dig förenkla eller förfina sökningen när du behöver, såsom sökning på maskintyp, märke, plats, pris eller tillverkningsår. Vårt jämförelseverktyg låter dig jämföra annonser snabbt och utan besvär.

Kontakta säljaren direkt

Vi varken äger eller deltar i dina förhandlingar eller köptransaktioner. När du hittat rätt maskin eller fordon kontaktar du säljaren direkt genom att använda kontaktformuläret online under säljarens adress och kontaktinformation på annonssidan. När du talar med säljaren så glöm inte att nämna att du hittade dem på Mascus.

Skicka efter offert på transport- eller finansieringstjänst direkt

Du har hittat rätt maskin, men hur mycket kostar det att få hem den? Få offert på transport- och finansieringstjänster genom Mascus. Klicka helt enkelt på länkarna för Finansiering/Transport på annonssidan, fyll i din information så kommer du att kontaktas av finansbolaget eller transportföretaget.

Registrera dig gratis idag och börja din sökning efter begagnade maskiner.

Mascus i siffror

Mascus i siffror

Referenser