Gratis efterlysningar och notifiering

Om du har svårt att hitta den rätta maskinen eller transportbilen kan du lägga ut en gratis 'efterlysningsannons' på Mascus och låta erbjudandena komma till din egen mailbox.

Det är gratis


Efterlysningsannonser är en gratis tjänst som hjälper dig tala om för alla säljare på Mascus vilken slags maskin du letar efter. Allt du behöver göra är att ge en detaljerad beskrivning och lämna ett kort meddelande till säljarna på vilket språk du vill. (Vi rekommenderar dig att använda engelska om du vill skicka ut din efterlysning internationellt.)

Bli meddelad om erbjudanden via din mail


När du lagt ut en gratis Efterlysning får du ett meddelande via mail så fort en handlare annonserar ut en begagnad maskin som matchar dina önskemål på Mascus marknadsplats.

Skapa en gratis efterlysningsannons nu och börja ta emot erbjudanden.

Registera dig för Mitt Mascus och få tillgång till fler tjänster


Registrera dig som Mascusanvändare (gratis) och få extra funktioner som kan göra din sökning efter begagnade maskiner på Mascus enklare och snabbare. Läs mer om fördelarna med vår gratis registrering

Frågor? Kontakta oss


Har du några frågor om hur Mascus används eller om någon av våra funktioner och söktjänster, så tveka inte att kontakta oss.

Mascus i siffror

Mascus i siffror

Referenser