Mascus passerar ny milstolpe: 300,000 onlineannonser!

Mascus - en av världens ledande onlinemarknadsplatser för handel med transportfordon och maskiner för entreprenad, lantbruk, materialhantering och skogsbruk, har nått ännu en viktig milstolpe i sin tillväxt – 300,000 annonser publicerade online.

“Mascus har firat flera betydande framgångar nyligen” säger Tim Scholte, Mascus CEO. “De senaste 4 åren har vi tredubblat antalet annonser på Mascus. de mest dynamiska sektorerna är Entreprenad, Transport och Lantbruk.”

Mascus i siffror:

  • Fler än 6,900 annonserande företag från hela världen
  • Över 300,000 onlineannonser
  • Mer än 2.8 miljoner unika besökare per månad
  • Närvaro i 58 länder jorden runt
  • Webbplats tillgänglig på 42 språk
  • Fler än 140 nya yrkeshandlare tillkommer varje månad
  • Över 85 Mascusrepresentanter besöker och kontaktar handlare runt om i världen

Ett globalt varumärke med starka grunder

Mascus har blivit inte bara ett globalt varumärke men även ett som skapar nya marknader för yrkeshandlare och slutköpare världen över. Vår globala närvaro baseras på starka grunder särskilt inom nyckelmarknaderna Tyskland, Storbritannien, Frankrike, norra Europa och USA.
“När vi 2001 lanserade Mascus i norra Europa, kunde vi inte föreställa oss en sådan global succé 13 år senare. Det tar mycket tid, resurser och energi för att bygga upp verksamheten och det internationella nätverk vi har idag. En snygg hemsida är inte tillräckligt, vi har lärt oss att vi måste vara på plats lokalt och vara så nära branschen som möjligt för och ständigt besöka våra kunder” säger Rickard Krøtø, Mascus COO.

“Varje dag ökar vi vår räckvidd. Anledningen till att vi attraherar nya köpare av maskiner och lastbilar i Sydafrika, Ryssland, Kina, Japan, USA, Sverige, och Tyskland är för att vi har lokala kontor och Mascusteam i alla dessa länder samt på ytterligare 30 platser. Vi är stolta över att vara ett verkligt internationellt team som tar den nätbaserade handeln med tunga maskiner framåt. Ingen annan webbplats på marknaden kan erbjuda denna nivå av expertis och global täckning!”, säger Gauthier Dominicy, marknadschef.

Mascus förbättrar ständigt sina befintliga tjänster och utvecklar samtidigt nya och innovativa produkter för att tillgodose kundernas ökande behov av nya sätt att sälja tung maskinutrustning. För en komplett lista med Mascus produkter och tjänster följ denna länk.

Kontakt

Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Mascus - Är en webbaserad marknadsplats för begagnad maskinutrustning för lantbruk, skogsbruk, materialhantering, grönyteunderhåll och entreprenad samt för transportfordon. Bland utbudet finns traktorer till salu, trailers till salu, begagnade lastbilar till salu, grävare, skåpvagnar, gaffeltruckar, minigrävare, dumprar och grävskopor. Mascus gör handeln med begagnade maskiner och utrustning snabbare och effektivare genom att samla all information om utbud och efterfrågan på ett ställe. Alla yrkeshandlare, tillverkare såväl som slutanvändare är välkomna att annonsera ut sina begagnade maskiner via marknadsplatsen.

Till redaktör:
Pressmaterial och bilder:
Svenska www.mascus.se/press