Sökresultat

Nedan ser du alla annonser för begagnade polisbilar inom Transportfordon på Mascus. Välj polisbilar från alla märken om du vill se annonserna för polisbilar sorterade efter märke, eller förfina sökningen efter polisbilar genom att avända navigeringen.

Visar: 1 - 1 / 1
annonser/sida
1 Sökresultat för "Polisbilar"
 • Yamaha 270 hp, 1998, Polisbilar

  Yamaha 270 hp

  Polisbilar
  1998
  Lettland
  Kontakta säljaren

  94 903 SEK

Köp begagnade polisbilar hos Mascus

Hos Mascus kan vem som helst lägga ut beg. polisbilar eller andra beg. maskiner till försäljning. Vare sig du är privatperson eller återförsäljare kan du både annonsera och köpa begagnade polisbilar eller andra samhällsservicebilar till salu.

Mascus är en marknadsplats vilket innebär att vi inte äger några av de begagnade maskiner som annonseras till försäljning. Det innebär i sin tur att inga extra avgifter eller provision tillkommer vid genomförd försäljning av exempelvis en beg polisbil. Det är enkelt och billigt att sälja polisbilar via Mascus.

Beg. polisbilar till salu hos Mascus

Mascus är en marknadsplats på Internet som finns på olika språk i hela Europa. Det betyder att du når potentiella köpare av beg. polisbilar och reservdelar till dessa i många länder. Du kan välja vilket land du vill söka annonser från eller om du vill söka efter beg. polisbilar i samtliga länder. För att kunna börja annonsera behöver du först registrera dig hos oss, är du återförsäljare väljer du detta alternativ. En bekräftelse skickas till dig inom 24 timmar. Du är då redo att börja lägga ut begagnade polisbilar.

Har du frågor kring försäljningen eller köp av en begagnad polisbil?

Om du har frågor om begagnade polisbilar eller andra maskiner, är du välkommen att kontakta oss på Mascus i Sverige så hjälper vi dig!