Allt begagnat inom lastbil / Lastbilar

Aktuell filtrering
Produktgrupp
Transportfordon
Lastbilar
Auktionsannonser
Nej

Liknande märken: Transportfordon

Märke Annonser
Volvo482
Scania418
Mercedes-Benz139
MAN30
DAF25
20552 Sökresultat för "Lastbilar"

Nedan ser du alla annonser för begagnade lastbil / Lastbilar inom Transportfordon på Mascus. Välj lastbil / Lastbilar från alla märken om du vill se annonserna för lastbil / Lastbilar sorterade efter märke, eller förfina sökningen efter lastbil / Lastbilar genom att avända navigeringan till vänster.

Olika typer av  begagnade lastbilar

Brett utbud av begagnade lastbilar och långtradare på Mascus

Mascus är en av de största leverantörer av begagnade lastbilar på Internet. Vi är kända för att ha hög kvalitet på vår annonsering. Vi har inte bara kända lastbilsmärken som Volvo lastbilar och Mercedes-Benz. Vi sträcker oss längre än så och har även begagnade lastbilar av märken som MAN, Iveco och Scania.

Du hittar bland annat långtradare, temperatursstyrda skåpbilar samt containerbilar och liftdumprar. Dessutom har vi tankbilar, chassier, lastväxlare och flakbilar. Så letar du efter en speciell lastbil, titta på Mascus och ditt letande är över.

Köp begagnad lastbil

Det är enkelt att köpa begagnade lastbilar på Mascus. Du kontaktar säljaren direkt och slipper då onödiga mellanhänder och extra provision. Säljarens kontaktuppgifter hittar du i den aktuella annonsen. Du kommer bli nöjd med det stora urval av begagnade lastbilar vi har på mascus.se.

Sälja begagnade lastbilar

När du ska sälja begagnade lastbilar registrerar du dig som medlem på Mascus webbplats. Registreringen tar bara några minuter och sedan är det bara att köra igång.

Tänker du regelbundet använda Mascus för att köpa och sälja begagnade lastbilar? Då registrerar du dig som handlare.

Inom 24 timmar efter din registrering kommer du att få en bekräftelse på din registrering. Sen kan du börja annonsera dina begagnade lastbilar. Du kan betala dina annonser med kreditkort med hjälp av en kvartalsfaktura som finns tillgänglig för dig som handlare.

Hos Mascus kan du också hitta begagnade bussar.
Har du frågor om försäljning av lastbilar eller annan utrustning, kontakta:


Ann-Sofie Johansson,
Tel: +46(8) 227 930
GSM: +46 (0)70 277 4220
E-post: ann-sofie.johansson@mascus.com